Sanja Srdić Jungić – Zvijezde među nama

izdavač: MB Books

U trenutku kada sam saznala da je Sanja napisala roman, bila sam u šoku. Prva pomisao bila mi je “Pa kad je još i to stigla?”. Bila sam jedna od rijetkih koji su imali privilegiju pročitati roman prije tiska. Ovo nisam niti Sanji rekla, ali nisam imala velika očekivanja.

Prije nekoliko godina uhvatila sam se čitanja manje poznatih, novih, mladih domaćih autora. Postotak knjiga koje su mi se svidjele u tom uzorku bio je poražavajuć. Još od tada imam zadršku prema nepoznatim autorima na domaćoj sceni. Nikoga ne odbijam, čitam ih i dalje, ali očekivanja su jako niska.

Zato sam se nemalo iznenadila kada sam primila Sanjinu knjigu u ruke (točnije u laptop) i shvatila da ju ne mogu pustiti. Ostala sam zatečena koliko je tema aktualna, zanimljiva, jedna od onih u kojoj se svatko od nas može prepoznati.

Nora je nadomak tridesetoj i shvaća da sa trenutnim stanjem života nije zadovoljna. Daje otkaz i odlučuje se naglavce baciti u nepoznato tako što prihvaća ponudu za statiranje na snimanju velike holivudske produkcije u Dubrovniku. Osim što se zbližava s ljudima iza kulisa, Nora igrom slučaja upoznaje slavnog glumca Lucasa Wintera, koji je bio njezina tinejdžerska zaluđenost zahvaljujući seriji koja ga je proslavila. Niz (ne)sretnih okolnosti navesti će Noru i Lucasa da provode više vremena skupa, sve dok se ne dogodi onaj kobni klik i privlačnost postane preočita, nezanemariva.

U svijetu poznatih veze su prvo što je na meti raznih znatiželjnika, novinara i obožavatelja. Zato iza dobrog dijela celebrity veza stoji dobro podmazana mašinerija koja se trudi da ta veza služi publicitetu. U jednoj od takvih mašinerija nehotice će se zateći i Nora i spoznati onu mračnu stranu holivudskog glamura.

Koliko jaka treba biti ljubav da pobijedi prepreke koje pred nju postavlja slava, saznat ćete ako se Norom upustite u ljubavnu avanturu života. Obećajem vam puno akcije, drame, smijeha i, naravno, ljubavnih zavrzlama, jer što je dobra ljubavna priča bez jednog ili više ljubavnih trokuta? 😉

Nošena fenomenalnim, prizemnim i dovitljivim dijalozima među likovima, ispunjena emocijama zbog kojih smo i sami proplakali nekoliko ili stotinjak noći, priča o Lucasu i Nori odvest će vas na putovanje preko svijeta na kojem ćemo jednom za sva vremena dobiti odgovor je li moguće ostvariti vezu s apsurdno zgodnim i mega-popularnim glumcem 😉

20190329_094942-1-01

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s